Hout is een levendig product en houtwerk brengt dit ook in uw tuin. U kunt zich hier een tuinhuis of schutting bij voorstellen. Een natuurlijke tuin bestaat vaak uit veel planten en houtwerk is hierop een natuurlijke aanvulling.

Schuttingen

Wij hebben een groot aanbod van erfafscheidingen, zo is er veel mogelijk en hoeft u niet perse een standaard schutting te hebben die de buren ook al hebben.

Beschutting

De één gaat voor een open zonnige tuin, de ander wil een beschutte tuin. Maar wat als u open en zonnig wilt maar wel de mogelijkheid wil hebben om beschut te zitten. Dan is een overkapping een ideale oplossing. Bij regen kunt u zo ook prima beschut in de tuin zitten. Voor bij een barbecue is het een ideale oplossing om familie en vrienden onder te laten zitten. Wij maken overkappingen op maat en schilderen de overkapping in welke kleur u maar wilt. Voor tuinhuizen geldt hetzelfde behalve dat deze aan de zijkanten ook afgesloten zijn.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij bieden qua houtwerk, ongeacht wat er nodig is weten wij wat we doen en gaan vakkundig te werk in uw tuin. Wij beschikken over de gereedschappen om voor het beste resultaat te zorgen. Neem eens contact met ons op!