Iedereen krijgt er vroeg of laat last van, een slecht gazon, onkruid en verzakkingen in de oprit. Uw bomen groeien zo hoog dat de schaduw in uw tuin wordt weggenomen en het onkruid komt tussen de tegels door. Kies dan voor renovatie van uw tuin. Wij zorgen dat alle mooie eigenschappen waarover uw tuin beschikt zo blijven en dat alle punten waarop uw tuin beter zal kunnen dit ook gebeurt. Al die kleine werkzaamheden tijdens een renovatie zorgen voor groots resultaat.

Renovatie door Pruntel Landscaping

Er zijn een aantal punten waaraan u kunt zien dat uw tuin toe is aan vernieuwing. Bijvoorbeeld wanneer er donkere plekken in de tuin ontstaan, na een verbouwing zodat het evenwicht blijft, wanneer uw huis te koop staat is het verstandig uw tuin te laten renoveren. Ook kunt u gaan voor een renovatie wanneer de inrichting u niet meer aanstaat of wanneer u de tuin wilt gebruiken voor andere doeleinden.

Voordeliger als compleet nieuw

Wanneer u gaat voor renovatie is dit vaak veel voordeliger als een compleet nieuwe tuin omdat er minder hoeft te gebeuren. De benodigde zaken worden onder handen genomen zodat uw tuin er straks weer fris en als nieuw uit komt te zien.

Meer weten over tuinrenovatie? Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.