Pruntel Landscaping maakt het leggen van bestrating makkelijk. Bent u op zoek naar een nieuwe oprit of de huidige renoveren? Dan bent u bij Pruntel aan het juiste adres. Buiten opritten leggen wij ook paden, sierbestrating en terrassen aan.

Stappenplan

Veel mensen beseffen niet waar het werk van het aanleggen van bijvoorbeeld een nieuwe oprit uit bestaat. De oude bestrating of het aanwezige grind moet worden afgevoerd. Wij leveren de betonbanden, klinker, stenen of tegels. Daarna brengen we gebroken puin aan en trillen dit af, dit zorgt voor een stevige opbouw van de onderbaan. Gevolgd door het aanbrengen van zand over het gebroken puin wat ook weer wordt afgetrild. De stenen worden nu gelegd en strooien we alles af met zand.

Bestrating voor een mooie tuin

Het is zeer belangrijk voor een mooie tuin dat de bestrating er goed bijligt. Bij Pruntel Landscaping is dit ook van hoge prioriteit. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten bestrating. Wij hebben een groot aanbod in sierbestrating en kunnen voor u een goed ontwerp maken. Wij werken voornamelijk met grindtegels, natuursteen, klinkers en overige tegels. Als ervaren hoveniersbedrijf kunnen wij al uw bestrating realiseren. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om particulieren of bedrijven.